100 texter för en Gemini Man

Astrologi

Tvillingmän är kända som en av de mest extroverta personligheterna i hela zodiaken. Driven av sin intellektuella nyfikenhet behöver den här mannen prata ut saker när han har ett problem. För att han verkligen ska falla för dig måste han ansluta på en verbal och känslomässig nivå.

Den här mannen brinner för sina intressen och är ganska bra på att umgås. På grund av detta kan de bästa texterna för en Tvillingman verkligen hjälpa dig att vinna hans hjärta. Om du kan vädja till hans lekfulla, intellektuella natur kommer han snabbt att intressera sig för dig.

Att komma på rätt texter för en Tvillingman är inte lätt. Om du har svårt att tänka på vad du ska säga kan vi hjälpa dig. Dessutom kan du vara säker på att stärka dina relationer genom att läsa mer om hur du har en hälsosam relation med en Tvillingman. För fler sätt att kommunicera via text, överväg att läsa igenom vår artikel om 100 texter för varje stjärntecken.

De 100 bästa textmeddelandena för en Gemini Man

1. Även om jag vet att du är upptagen med dina planer för världsherravälde, skulle jag älska att umgås igen när du är ledig. 🙂

2. Jag är på Starbucks och det finns en tom plats bredvid mig. Är du med?

3. Kan du berätta det skämtet igen? Jag kan inte komma över hur roligt det är.

4. Jag har en överraskning. Vill du ta reda på vad det är?

5. Hej sötnos. Jag tycker att du är underbar. Vill du hänga någon gång?

6. Jag hade ett äventyr i åtanke om du är nere. Vill du göra det?

7. Berätta för mig din hemlighet. Är det svårt att se så attraktiv ut hela tiden?

8. Jag tror att jag kom på problemet med din idé. Vill du att jag kommer över för att hjälpa dig reda ut det?

9. Gillar du hur den här klänningen ser ut på mig?

10. Är du intresserad av att bli min plus en i kväll?

11. Om du bad mig ut på middag skulle vi kunna fortsätta det här samtalet personligen. 😉

12. Om jag hade ett vetenskapligt labb, skulle jag ha ner en massa litium, syre, vanadin och europium. Jag är säker på att det dödar mig, men jag skulle åtminstone dö fylld av KÄRLEK.

13. Jag är ganska säker på att vår första tid kommer att bli så underbar att barder kommer att skapa dikter för evigheter att sjunga om. Vill du veta om jag har rätt i det?

14. När jag är omkring dig får det mitt hjärta att le.

15. Min hand saknar hur varmt det känns insvept i dina fingrar.

16. Jag vill höra allt!

17. Ditt leende får mig att bli galen.

18. Jag älskar hur du ser på mig.

19. Är du intresserad av att höra ett ovanligt faktum som jag just upptäckt?

20. Jag kan inte fokusera på någonting idag eftersom jag hela tiden minns förra gången vi var ensamma tillsammans.

21. Första gången jag såg dig stal du mitt hjärta.

22. Jag vill bara vara din för alltid.

23. Jag älskar hur smart du är.

24. Så länge du är i mina drömmar, vet jag att jag kommer att drömma söta drömmar i natt.

25. Jag skulle vilja ha en bild på dig från idag eftersom du såg fantastisk ut.

26. Hur länge måste du stanna i fängelse? (Varför?) För att ha stulit mitt hjärta.

27. Jag har inte hunnit prata med dig tillräckligt nyligen, så jag ville bara säga hej. Jag saknar ditt ansikte!

28. Varje gång vi får vara tillsammans är det som att någon rullade julen och min födelsedag till en magisk dag.

29. Jag är ledsen att jag tittar på dig hela tiden. Det är bara omöjligt att låta bli.

30. Jag skulle vilja veta om varje tanke som far genom ditt sinne. Du är så otroligt kreativ.

31. Jag väntar otåligt på dig. Intresserad av att veta vad jag har på mig? 😉

32. Så fort ditt namn lyste upp min skärm kunde jag inte sluta grina. Alla runt omkring mig måste tro att jag är galen.

33. Så vad är din hemlighet? Det verkar bara omöjligt för mig att någon skulle kunna vara så naturligt vacker som du är.

34. Det är helt orättvist att du får vara smart och snygg. Alla som träffar dig måste vara så avundsjuka.

35. Jag älskar hur rent ditt hjärta är. Du är verkligen lika vacker på insidan som du är på utsidan.

36. Jag kan inte komma över allt jag just läst i min bok. Vill du komma över och prata om det med mig?

37. Vad tänker du på? Jag älskar att få höra allt du tänker på.

38. Jag älskar varje minut jag får spendera vid din sida.

39. Ditt leende får mig att känna mig helt berusad. Jag älskar att vara runt dig.

40. Jag önskar att jag kunde känna dina läppar mot mina igen. När kan jag se dig igen?

41. Du har ett sådant sätt med ord. Jag älskar ditt sätt att tala.

42. Så fort du kommer in i rummet har jag svårt att andas. Du tar verkligen andan ur mig.

43. Vill du äta middag med mig ikväll? Jag ska verkligen göra det värt ansträngningen. 😉

44. Varje gång jag ser dig är det som att jag har somnat in i en fantastisk dröm som jag aldrig vill ta slut.

45. Jag tycker inte att det är rättvist att någon skulle förvänta sig att jag ska fokusera på jobbet när de vet att jag ska hem till en pojkvän som du senare.

46. ​​Oavsett hur mycket tid som går för oss, jag är alltid här för att hjälpa till när du behöver hjälp.

47. Tills jag träffade dig trodde jag aldrig att sann kärlek var verklig.

48. Jag är så förvånad över hur bra du är på allt du försöker göra.

49. Jag har aldrig träffat en så fantastisk man som du tidigare. Du förvånar mig.

50. Gud måste verkligen ha tagit sig tid när han skapade dig eftersom du är bilden av perfektion.

51. Jag vet att du tog dig tid att förbereda dig idag eftersom du ser exceptionellt fantastisk ut idag.

52. Min första tanke när jag vaknade i morse var hur mycket jag saknar ditt ansikte. När får jag träffa dig igen?

53. Om du någonsin behöver hjälp finns jag alltid här för att vara din problemlösare!

54. Du har fått mig att inse vad det verkligen innebär att älska någon villkorslöst.

55. Gjorde det ont när du föll från himlen?

56. Jag tror att min största prestation i livet var att få dig att vara med mig. 😉

57. Att gå till jobbet är omöjligt eftersom allt jag gör är att räkna minuterna tills dagen är slut, och jag kan vara runt dig igen.

58. När jag ser dig, når min lycksalighet 11.

59. Att få vara med dig är en magisk upplevelse. När min hand väl ligger i din, verkar alla mina bekymmer magiskt försvinna.

60. Ingenting gör mig lyckligare i livet än att få vara nära dig.

61. Lycka till med din grej idag! Du kommer att göra det fantastiskt som du alltid gör!

62. Vi är verkligen en perfekt match. Jag älskar dig!

63. Jag vet att du är superupptagen idag, men jag skulle älska det om du kunde lägga till mig på din att göra-lista. 😉

64. Jag skulle vilja laga middag till dig någon gång. När är du fri.

65. Du är som den sista saknade pusselbiten som gjorde att hela mitt liv plötsligt blev vettigt.

66. Förhäxade du mig? Eller är du seriöst världens underbaraste, vackraste man?

67. Tills jag träffade dig brydde jag mig inte om framtiden. Nu kan jag bara tänka på hur framtiden kommer att se ut med dig i den.

68. Det är omöjligt att somna för jag kan bara inte få dig ifrån mig.

69. (Infoga färgen på hans skjorta) är definitivt din bästa färg. Wow!

70. Oavsett hur länge vi är tillsammans får jag fortfarande fjärilar när du kommer in i rummet.

71. Efter en så hemsk dag ser jag verkligen fram emot att tillbringa kvällen i din famn.

72. Jag skulle vara mycket mer produktiv om jag kunde tänka på något annat än hur smart och vacker du är.

73. Bara ljudet av din röst skickar frossa nerför min ryggrad.

74. Jag vet inte vad jag gjorde för att ha turen att ha dig i mitt liv, men jag är så tacksam för att du är en del av min värld.

75. När vi träffas ikväll vill jag att du hjälper mig med ett problem. Du är så kreativ och smart när det gäller att hitta lösningar, och jag tror att jag verkligen behöver din hjälp.

76. Jag undrade om du skulle vara intresserad av att göra mig en tjänst. Kan jag få ditt nummer?

77. Jag har inte sms:at dig på ett tag, så jag vill inte att du ska glömma mig. Hur går din dag, solsken?

78. Hej, vackra. 😉

79. Var har du varit hela mitt liv?

80. När får jag se ditt vackra ansikte igen?

81. Jag vill inte gå upp idag. Vill du följa med mig i sängen?

82. Du är allt jag vill ha i livet och så mycket mer än jag förtjänar. Jag älskar dig.

83. Jag älskar att få höra alla dina fantastiska berättelser och kreativa idéer!

84. Jag berättade precis för mina vänner om dig, och jag tror att de alla är avundsjuka. De vet precis hur välsignad jag är som har dig i mitt liv.

85. Vissa människor får fjärilar i magen när de ser någon attraktiv. När du går i rummet är det som att en hel djurpark stampar in där.

86. Förut hade jag så många ånger. Nu inser jag att alla mina misstag var värda besväret eftersom de ledde mig till dig.

87. Jag är så lyckligt lottad som har en så fantastisk pojkvän. Du får mig verkligen att se bra ut. 😉

88. Hjärnor OCH skönhet? Hur är det ens möjligt att du finns?

89. Jag älskar att höra dig prata. Du har alltid så intressanta tankar. Det är spännande att bara få prata med dig!

90. Även om jag älskar att sms:a dig, är det inget som att komma fysiskt nära dig.

91. Om vi ​​var ensamma i ett rum just nu, vad skulle vi göra? Beskriv allt för mig.

92. Om jag blundar för bara en sekund kan jag verkligen föreställa mig mig själv i dina armar igen.

93. Att höra din röst får alltid mitt hjärta att le.

94. Jag kan inte sluta tänka på igår kväll. Det kommer att vara i mina tankar hela veckan.

95. Du borde komma över om du är ledig. 😉

96. Även om jag kunde välja vilken partner som helst i världen, skulle jag välja dig varje gång.

97. Berätta för mig din favoriträtt, så lagar jag den åt dig till middag ikväll.

98. Hur är det ens rättvist att en person kan vara vacker, smart, rolig och snäll? Otrolig.

99. Det faktum att du lyckades hitta mig bland alla människor i världen får mig verkligen att tro att vi var menade att vara med varandra.

100. Jag saknar ditt ansikte. När ska jag få gosa med dig igen?

Gillar Tvillingsmän att bli textade?

Om du vill att en Tvilling-man ska falla för dig bör du fokusera på hur du kommunicerar med honom. Eftersom den typiska Tvillingmannen älskar kommunikation är det viktigt att skicka sms, ringa honom och få igång en konversation. Genom de bästa texterna för en Gemini-man kan du börja bygga en relation med din Gemini-pojkvän eller crush.

Till skillnad från andra stjärntecken kommer Tvillingmannen vanligtvis att svara direkt. Den här goda kommunikatören kommer att vara uppmärksam på vad du säger, så tänk efter vad du sms:ar honom. Om han verkligen gräver dina flirtiga texter för en Tvillingman, bli inte förvånad om din sms-konversation varar i timmar.

Hur kommunicerar Tvillingmännen?

Tvillingmän är extremt intelligenta, vilket är en av anledningarna till att de är så fantastiska kommunikatörer. Bli inte chockad om din Tvilling skickar dig uppriktiga meddelanden och gillar att delta i långa konversationer. Medan vissa Tvillingar föredrar personlig kommunikation framför texter, klarar de flesta Tvillingarna bra med att skicka sms när de behöver.

Som intellektuell är en Tvillingman ganska bra med sina ord. Han kommer nästan alltid att sms:a tillbaka direkt. Om du inte får ett omedelbart svar är det bara för att han är upptagen – om han var arg på dig skulle du definitivt veta det.

Är Gemini Men dåliga på att sms:a?

Hur intresserad en Tvilling är av att sms:a beror på hur mycket han bryr sig om förhållandet. Om han inte är intresserad av dig ännu, kommer inte ens de bästa texterna för en Tvillingman att hjälpa dig att få igång en konversation. När han väl har bestämt att du är värd sin tid kommer han att vara mer lyhörd för dina texter.

Ibland kan Tvillingmännen vara ganska obeslutsamma. Tills han fattar ett beslut kan denna obeslutsamhet få honom att verka inkonstant och förvirrande. Ha tålamod, använd de vanligaste texterna för en Tvillingman och vänta på att han ska inse vilken fångst du är.

Hur attraherar du en Tvilling män över text?

När det gäller att attrahera en Tvillingman bör du fokusera på hans sinne och intressen. Han är ganska intellektuell, så han vill ha någon som han kan kommunicera med på ett djupare plan. Romantiska texter för en Tvillingman bör involvera samtal om saker han bryr sig om.

Eftersom Tvillingmännen är sociala fjärilar, gillar de i allmänhet att öppna upp om sina passioner. Om han känner att han kan dela sin kreativa sida med dig är chansen större att ha ett förhållande. För längre konversationer kan du alltid få några idéer om vad du ska säga genom att kolla in de bästa kärleksbreven för Gemini men.s

Hur får man en Tvilling att känna sig speciell?

För att få din Gemini-man att känna sig som en miljon dollar, visa att du är intresserad av att lära dig om hans idéer och passioner. Du ska aldrig tråka ut en Tvilling eftersom tristess är något han hatar över allt annat. Förutom att skicka flirtiga sms till män i Tvillingarna kan du också stärka din relation genom presenter och genom att visa uppskattning för de små sakerna han gör för dig.

Genom de bästa texterna för en Tvillingman kan du starta en konversation och fördjupa din relation. Ännu viktigare är att texter är ett enkelt sätt för dig att visa att du bryr dig när du faktiskt inte kan vara runt honom personligen. Med dessa texter kan du ta det första steget mot att skapa en varaktig, positiv relation med din Gemini-pojkvän eller crush.

Betygsätt den här artikeln
Dela med dina vänner!
psykologlallerstedt.se
Adblock
detector